Det vart cupcakes! naturliga, vita mini vanilj cupcakes med philadelphia frosting och färska hallon på toppen, mums!
Dom vart verkligen dödligt goda så...här kommer receptet! ;)
Cupcake:
100g smör
2st ägg
1,5dl strösocker
1tsk vaniljsocker
2dl mjölk
4dl vetemjöl
2tsk bakpulver
lite salt
Frosting:
70g mjukt (men inte smält) smör
4dl florsocker
1tsk vaniljsocker
Citronsaft från en halv pressad citron (så mkt du får ur den om du pressar den i handen genom fingrarna)
100g philadelphia ost
Gör såhär:
Vispa ihop ägg, socker och vaniljsocker, vispa ner mjölk och smör.
Blanda mjöl, bakpulver och salt, rör ner och vispa till en smet.
Spritsa el klicka ner i cupcakeformar/muffinformar (har du ingen muffinplåt så kör 5st muffinformar för varje cake, man kan återanvända alla utom den som är närmast caken).
Baka i ugn på 200grader i ca 10 min.
Vispa florsocker, vaniljsocker och citronsaft, vispa sedan ner philadelphian.
Låt cakesen svalna och plocka sedan ut dom ur sina formar, smeta (lite slarvigt tycker jag ;) )
ut frostingen över cakesen och toppa med ett hallon, MUMSA I ER!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar